İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

KOREAN MALTESE TERRİER BASIK BURUN AYI SURAT

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 18103
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Satılık Kore Maltese Terrier yavruları erkek dişi olarak 24 saat içinde Türkiye'nin her yerine teslim edilmektedir. Türkiye'nin en fazla köpek ırk seçeneğine sahip olan tek köpek çiftliğimizde ömür boyu ırk garantisi bulunmaktadır. Kontrolleri sağlandıktan sonra veteriner hekimlerimiz tarafından testlerden tam not alıp sorunsuz bir şekilde teslim edilmektedir. Firmamız bünyesindeki ekip arkadaşlarımız devlet kurumları tarafından verilen tüm sertifikalarını almış profosyonel bir hizmet sunmaktadır. Temel mama ve pet ihtiyaçları da dahil olmak üzere 15 parça temel ihtiyaçları mağazamızda parakende satışa sunulmaktadır. Yavru köpek alan müşterilerimize özel indirim uygulamaktayız. Ürünlerimiz paket halinde 500 TL'dir.
Yorumlar
46 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.