İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

KOCA GÖZ TOP KAFA NY24 BLACK GOLDEN BRİTİSH SHORTHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 24027
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
✅Tamamen seçkin bir cinsi olan yavru kedi sahiplendiriyoruz. Irklarına özel bir dernek tarafından (WACC) seçilmiştir. Tüm fotoğraflar kendimize aittir ve güncel mağazamızda bulunan yavrularımızın resimleridir. Mağazalarımızdan birine geldiğinizde veteriner kontrolünden sonra istediğiniz yavruyu seçebilirsiniz. Her mağazamızda yaklaşık 30 yavru bulunmaktadır. 1. mağazamız Istanbul/Ataşehir, 2. mağazamız Afyonkarahisar'da bulunmaktadır. ✅Veteriner hekim kadromuzun denetiminde tüm yavrularımız kontrol edilir. Evraklar tamdır ve yasal bir işletmemiz vardır. Veteriner kliniğimiz ve pet shop mağazalarımız bağımsız olarak faaliyet göstermektedir. ✅Yavrularımızın tamamı sağlık ve ırk garantilidir. Veteriner kontrolü yapılan yavrularımız kuru mama yemeye başlamıştır ve tuvalet kumu eğitimi almıştır. Ayrıca, Avrupa Birliği uyumlu Pet Pasaport kimliğiyle güvenli bir şekilde Türkiye'nin her yerine teslim ediyoruz.✅ Yavrularımızın hepsi anne ve babasına aittir ve bu nedenle kesinlikle sağlık ve ırk garantisi sağlayabiliriz. İç ve dış parazitleri de yapılmıştır.✅ Farklı renk ve ırklardan olan yavrularımızın hepsi mevcuttur. Diğer yavrularımız hakkında da bilgi edinmek için WhatsApp'tan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tek işimiz yavrularımızın mutlu bir yuva bulmasıdır.
Yorumlar
62 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.