İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

KİNG DOBERMAN YAVRU MAMA MALZEME KAMPANYA

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27618
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
ÖZEL RENKLİ KİNG DOBERMAN YAVRULARI ÜRETİCİSİNDEN\n\nArmut Köy Köpek Üretim Eğitim Pansiyon Çiftliği'nden özel renk seçenekleri ile birlikte King Doberman yavruları! Mama ve pet malzemeleri kampayalı olup, Türkiye'nin her iline 24 saat içinde teslim edilebilmektedir. Türkiye'deki en fazla ırk seçeneğine sahip tek köpek çiftliğimizde ürettiğimiz yavrularımız ömür boyu ırk garantili olup, siz değerli sahiplerine veteriner hekimlerimiz tarafından kontrol edilerek sorunsuz bir şekilde teslim edilmektedir. Firmamızın deneyimli ekip arkadaşları devlet kurumları tarafından verilen sertifikalar ile profesyonel bir hizmet sunmaktadır.\n\nYavrularımıza ömür boyu eşlik edecek ailelerini bekleyen ürünlerimiz şu şekildedir;\n1. 3kg mama\n2. Mama kabı\n3. Su kabı\n4. Tasma\n5. Vitamin\n6. Çiş eğitim damlası\n7. Kemik (diş kaşıntısı için)\n8. Şampuan\n9. Kuru şampuan\n10. Tarak\n11. Tasma aksesuarı\n12. Taşıma kafesi\n13. Konserve mama (2 adet)\n14. Yatak\n15. Oyuncak\n\nBu 15 temel ihtiyaç malzemelerini ayrı ayrı parekende fiyatlarından sunuyoruz. Ayrıca yavru köpek alıcılarımıza özel indirim yaptığımız paketler de mevcuttur. Satış sorumlumuz Uğur ile iletişime geçebilirsiniz.
Yorumlar
58 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.