İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

++ KALİTEDE SİLVER NS24 BRİTİSH SHORTHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 10331
İlan Tarihi 22 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Safkan bir kedi ırkı olan yavrumuz seçkin bir dernek olan WACC tarafından onaylanmıştır. Tüm fotoğraflar bizim tarafımızdan çekilmiştir ve mağazamızda bulunan yavrularımızın güncel fotoğraflarıdır. Mağazalarımızdan birine gelerek herhangi bir durumda veteriner kontrolünden geçirip bir yavru seçebilirsiniz. Her mağazamızda en az 30 yavru bulunmaktadır. İstanbul/Şişli'deki birinci mağazamız veya Şanlıurfa'daki ikinci mağazamızdan birini ziyaret edebilirsiniz. Bünyemizde çalışan veteriner hekimlerimiz tarafından tüm yavrularımızın sağlık durumu kontrol edilmektedir. Yasal bir işletme olarak veteriner kliniği ve pet shop mağazalarımız birbirinden bağımsız olarak faaliyet göstermektedir. Tüm yavrularımız, sağlık ve ırk garantisi verilerek veteriner kontrolü altında teslim edilmektedir. Anne ve babaları bizim yavrularımız olduğu için, sağlık ve ırk garantimiz %100'dür. İç ve dış parazitlerinin tedavisi yapılmıştır. Avrupa Birliği uyumlu pet pasaportu teslim edilmektedir. Yavrumuzun kuru mama yeme alışkanlığı vardır ve tuvalet kumu eğitimi almıştır. Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlamaktayız. Her renkten ve her cinsten yavrularımız mevcuttur. Diğer yavrularımız hakkında bilgi edinmek için bizimle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Yorumlar
119 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.