İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

++ KALİTE SİLVER BRİTİSH SHORTHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 24439
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
ÜCRETİ KARŞILIĞINDA SAHİPLENDİRME İLANI - YAVRUMUZ FULL SEÇERİLİDİR. VE SAFKAN KEDİ İRKLARI DERNEĞİ'NE (WACC) KAYITLIDIR. TÜM FOTOĞRAFLAR BİZE AİT VE KENDİMİZ TARAFINDAN ÇEKİLMİŞTİR. BU FOTOĞRAFLAR GÜNCEL OLUP, MAĞAZAMIZDA BULUNAN YAVRULARIMIZA AİTTİR. İSTEDİĞİNİZ YAVRUYU BEĞENİP VETERİNER KLİNİĞİNDE KONTROL ETTİKTEN SONRA, İSTANBUL/ATAŞEHİR VEYA AFYONKARAHİSAR'DAKİ MAĞAZALARIMIZDAN MINIMUM 30 YAVRU ARASINDAN TESLİM ALABİLİRSİNİZ. MAĞAZALARIMIZDA ÇALIŞAN VETERİNER HEKİMLERİMİZ TARAFINDAN TÜM YAVRULARIN KONTROLLERİ YAPILMAKTADIR. YASAL VE BAĞIMSIZ BİR İŞLETME OLMAMIZA RAĞMEN, VETERİNER KLİNİĞİMİZ VE PET SHOP MAĞAZALARIMIZ AYNI BÜNYEMİZDE HİZMET VERMEKTEDİR. %100 SAĞLIK VE IRK GARANTİLİDİR. TÜM YAVRULARIMIZ VETERİNER KONTROLÜ ALTINDA TESLİM EDİLMEKTEDİR. ANNE VE BABASI BİZE AİT OLAN YAVRULARIMIZIN SAĞLIK VE IRK GARANTİSİ, YAVRU ALIMININ DIŞARIDAN YAPILMAMASIYLA SAĞLANMAKTADIR. İÇ VE DIŞ PARAZİT MÜCADELEMİZ YAPILMIŞ OLUP; AVUPA BİRLİĞİ NORM VE STANDARTLARINA UYGUN OLARAK PET PASAPORT KİMLİĞİ İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR. KURU MAMA TÜKETMEYE BAŞLAMIŞ, TUVALET KUMU EĞİTİMİ ALMIŞTIR. TÜRKİYE'NİN HER YERİNE GÜVENLİ GÖNDERİM YAPILMAKTADIR. HER RENK VE CİNSTEN YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR; DİĞER YAVRULARIMIZ İÇİN WHATSAPP'TAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ. İŞİMİZ YALNIZCA PET SHOP'TAN DEĞİL, KEDİLERİNİZİN SAĞLIKLI BİR YAŞAM SÜRMESİNE OLANAK TANIMAKTIR.
Yorumlar
24 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.