İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

İtaat eğitimli 2 yaşında american cocker

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 16291
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Yaşında
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Merhaba, Badem isimli köpeğimiz 2 yaşında ve anne-babası İstanbul Narkotik'te çalışıyor. 1.5 yıldır yanımızda ve Temel İtaat eğitimi almıştır. Tüm aşıları 2022 yılı için tamamlandı ve kaka veya çişini kesinlikle eve yapmaz. Eğitimli olduğu için hiç tasma takmadan sokakta gezebilirsiniz. Sokak köpekleri ve diğer canlılar ile iyi anlaşır ve saldırgan değildir. Kedi veya kuş gibi diğer hayvanlarla aynı ortamda yaşayabilir. Oyuncu ve sahibine sadıktır. Badem üzerinde çok emeğimiz var ancak bazen hayat şartları değişebiliyor. Onu iyi ve güvenilir bir aileye sahiplendirmek istiyoruz. Çip ve pasaportlu olduğu için veteriner kliniği tarafından teslim edilecektir. Şu anda Badem benim üzerime kayıtlı ancak alıcıya çip ve pasaport kaydı yaptırılarak teslim edilecektir. Resimler birkaç ay öncesine ait ve tüy dökme mevsiminde olduğu için traş edilmiştir. Başka sorularınız varsa istediğiniz zaman arayabilirsiniz.
Yorumlar
75 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.