İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Irkının En Sevimli Maltese Çanta boy Yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27433
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Yavrularımızın kalitesi bizi vazgeçilmez kılıyor. En sevimli küçük ırklar için iletişim numaramızı kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yavrularımızın tüy yoğunluğu yüksek olsa da, tüy dökümü ve kötü koku konusunda endişelenmenize gerek yok. Irklarının ana özellikleri olan tüy dökme ve kötü koku yapmama özellikleri ile ev ortamında rahatlıkla beslenebilirler. Yavrularımızın ufacık boyutları evlerinize uyumlu olacak ve tuvalet eğitimlerine başlamış olacaklar. Yavru sahiplenmeden önce ve sonrasında 7/24 bakım ve eğitim desteği veriyoruz. Sağlık kontrolleri tamamlanan yavrularımızın parazit tedavileri de yapılmış ve aşı uygulamalarına başlanmıştır. Tüm aşıları tamamlanan yavrularımız sağlıklı bir şekilde yeni yuvalarına gitmeye hazır. Siz de yavrularımızı Ataşehir'de bizzat görerek sahiplenebilir ya da Türkiye'nin her yerine sevgi dolu bir yuva için gönderim isteyebilirsiniz.
Yorumlar
26 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.