İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Irk ve Sağlık Garantili Safkan Pomeranian Yavrularımızdan

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 18670
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Pomeranian Boo, Toy Poodle ve Maltese Terrier gibi kısıtlı sayıda üst düzey yavrularımız haftalık olarak yenilenmektedir. İster herhangi bir zamanda iletişime geçin, isterseniz Whatsapp üzerinden güncel yavrularımızın resimlerini veya videolarını talep edin. Yavrularımız pet karneleri ile teslim edilirler ve zamanı gelen tüm aşıları yapılmıştır. Başlangıç seviyesinde tuvalet eğitimleri vardır, kendi çiş pedlerinin üzerine yaparlar. Bizi yakından tanımak ve önceki referanslarımızı görmek için @pomeranianboodunyasi_ Instagram hesabımızı takip edebilirsiniz. İstanbul içinde yavrularımızın kapıda ödeme kolaylığı ile teslim alabilir veya yerimizi ziyaret ederek yavrularımız ile birebir zaman geçirebilirsiniz. İstanbul dışına kargo hizmetimiz vardır ve THY Canlı Hayvan Kargo ile gerçekleştirilmektedir.
Yorumlar
290 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.