İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Irk ve sağlık garantili pomeranian boo yavrularımız

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 17192
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Her Ä°kiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapılmadı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Merhabalar, daha detaylı bilgi almak için bizi arayabilirsiniz. Tüm yavrularımızın ırkı ve sağlık durumları garanti altındadır. Yavrularımızın sahiplendirme işlemleri veteriner hekim kontrolünde gerçekleştirilmektedir. Türkiye'nin her bölgesine aynı gün ve isteğe bağlı olarak güvenli bir şekilde gönderim yapmaktayız ancak bizim tercihimiz yavruların sahiplenmeden önce veteriner kontrolünden geçirilerek evlat edinilmesidir. Lütfen dikkat! Sıkça karşılaşılan yanıltıcı ve mübalağalı ilanlara kanmayınız. Türkiye'de ilk ve tek gibi iddialı satıcıların sözlerine itibar etmek yerine, köpeğinizi satın almadan önce çok dikkatli davranın. Birçok satıcı köpeğin kendileri tarafından ithal edildiği iddiasında olsa da gerçekte bu böyle olmayabilir. Bu nedenle, bu tür satıcılarla iş yapmadan önce çok tedbirli olmak önemlidir.
Yorumlar
17 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.