İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

IRK VE SAÄžLIK GARANTÄ°LÄ° BEAGLE YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 25660
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2-aylik
Cinsiyeti Erkek ve Kız
İlan Türü Görüşülür
Dayanıklı ve sağlam bir gövdeye sahip, köşeli hatlarıyla dikkat çeken bu ufak tazı türünün bakımı oldukça kolaydır ve kaygan, kısa tüylü bir kürke sahiptir. Tüyleri üç farklı renk kombinasyonunda olabilir: kızıl ve beyaz, turuncu ve beyaz, sarı ve beyaz. Ayakları yuvarlak ve güçlüdür ve siyah burunlarının üzerinde iri burun delikleri bulunur, bu sayede koku alma duyuları oldukça gelişmiştir. Kulakları sarkık ve uzundur. Beagle köpekleri herkesle iyi anlaşabilen, tatlı, meraklı ve hayat dolu bir yapıya sahiptirler. Mutluluklarını kuyruklarıyla gösteren bu cins köpekler aynı zamanda sosyal, cesur ve akıllıdırlar. Sakin ve sevecen karakterleriyle çocuklarla da iyi geçinirler. Beaglelar ne istediklerini bilen oldukça gözlemci bir yapıya sahiptirler ve sıkı bir şekilde terbiye edilmelidirler. Yalnız bırakılmayı sevmezler. BURSA KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ olarak 20 yıllık tecrübemizle tüm köpek ırkları için hizmetinizdeyiz. Çiftliğimizde sunulan eğitim ve pansiyon hizmetlerimizden 7/24 veteriner desteği ile yararlanabilirsiniz. Anlaşmalı olduğumuz otobüs firmaları sayesinde Türkiye'nin her yerine bir gün içinde teslim edilmekteyiz. Bonus kartlara taksit imkanı da sunulur. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. https://www.bursakopekegitim.com/ Tel: Mustafa Aydın 0536 651 81 81 BURKEM ÇİFTLİK: (0224) 248 64 65 Facebook: https://www.facebook.com/bursakopekegitimmerkezi
Yorumlar
43 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.