İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

IRK GARANTİLİ BORDER COLIE YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 12981
İlan Tarihi 30 Mayıs 2023
Yaşı 2-aylik
Cinsiyeti Erkek ve Kız
İlan Türü Görüşülür
Saygıdeğer hayvanseverler, yavrularımız safkan ve ırklarının tüm özelliklerini taşımaktadır. Yavrularımızı isterseniz görüntülü arama yaparak seçebilirsiniz. Uzman veteriner hekimimiz tarafından gözlemlenen yavrularımız sağlık ve ırk garantilidir. Geldikleri gün yapılan tüm uygulamaların yanı sıra, aşı karneleri de sizlere sunulacaktır. Sağlık garantili yavrularımızı Türkiye'nin her yerine, anlaşmalı olduğumuz otobüs firmaları aracılığıyla 24 saat içerisinde teslim ediyoruz. Ayrıca, diğer tüm köpek ırkları için de hizmet vermekteyiz. Detaylı bilgi sahibi olmak ve yavrularımızın güncel resimlerine ulaşmak için https://www.bursakopekegitim.com/ adresimizi takip edebilirsiniz. Dilerseniz, 0553 076 16 00 numaralı telefonumuzu arayarak veya WhatsApp üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Not: Yavrularımız için ücret talep ediyoruz. Çiftliğimizde yavru üretimi ve satışı dışında eğitim ve pansiyon hizmetleri de verilmektedir. Tüm eğitimler sertifikalı profesyonel eğitmenlerimiz tarafından sağlanmaktadır. Bursa Köpek Eğitim Merkezi olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.
Yorumlar
303 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.