İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

IRK GARANTİLİ AKMAN ÇOBAN YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 32273
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 2-aylik
Cinsiyeti Erkek ve Kız
İlan Türü Görüşülür
Yavrularımız safkan ve ırklarının tüm özelliklerini taşıyor. Dilediğiniz takdirde yavrularımızı görüntülü arama yaparak seçebilirsiniz. Uzman veteriner hekimimiz tarafından gözetilen sağlık ve ırk garantili yavrularımız, günü geldiği için tüm uygulamaları tamamlanmıştır ve aşı karneleri ile teslim edilecektir. Irk ve sağlık garantili yavrularımız, Türkiye'nin her noktasına 24 saat içinde teslimat yapabilen anlaşmalı otobüs firmaları ile siz hayvan severlere sorunsuz bir şekilde ulaştırılır. Ayrıca, diğer tüm köpek ırklarıyla da hizmetinizdeyiz. Yavrularımız hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve güncel resimlerini incelemek için https://www.bursakopekegitim.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, 0553 076 16 00 numaralı hattımızdan arayarak veya WhatsApp üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Not: Yavrularımız ücretsiz değildir. Ayrıca, çiftliğimizde yavru üretimi ve satışının yanı sıra eğitim ve pansiyon hizmetleri de verilmektedir. Eğitimler, sertifikalı profesyonel eğitmenler tarafından verilmektedir. Bursa Köpek Eğitim Merkezi
Yorumlar
55 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.