İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

İNGİLİZ BULLDOG / SATILIK / YAVRULAR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 31358
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
- [ ] Yavrularımız çoğunlukla Moskova ve Avrupa Birliği ülkelerinden ithal edilmektedir. Ancak yoğun talep nedeniyle kendi üretimimiz yavrularımız da bulunmaktadır. Dünyanın en iyi çiftlikleriyle anlaşmalı olduğumuz için kaliteli ve sağlıklı yavrular sunarız. - [ ] Sahiplendirdiğimiz her yavru, microchip, sağlık karnesi, pupy card ve uluslararası sağlık belgesiyle birlikte verilir. Ayrıca doğumdan itibaren altında çiş pedi kullanılması teşvik edilir, böylece eve geldiğinde yavrunuzun tuvalet sorunu olmaz. - [ ] Sahiplendirdiğimiz her yavruda ilk 15 gün boyunca anlaşmalı veterinerlerimizden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Eğer bir hastalık durumu oluşursa, yavrunuz evinizden alınır ve tedavi masrafları şirketimiz tarafından karşılanır. Ayrıca, Allah korusun, yavrunuz ölürse hem para iadesi hem de yeni yavru tedariği yaparız. - [ ] Bütün Avrupa Birliği ülkeleri ve Türkiye'nin her yerinde teslimat yapabiliriz. - [ ] 16 yıllık tecrübemizle siz değerli hayvanseverlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. Pet Taksi kullanarak yavrularımızı kapınıza kadar getirebiliriz.
Yorumlar
126 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.