İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

İDDA EDİYORUZ!!! TR DE EN İYİ İRAN PERSİAN YAVRUSU

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 20219
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Safkan kedi ırklar derneği (WACC) tarafından seçilmiş yavrumuz sizleri bekliyor. Tüm fotoğraflar kendi çekimimiz olup, güncel mağazamızdaki yavrularımızın fotoğraflarıdır. Mağazalarımızdan birine gelerek, veteriner kliniği kontrolündeki istediğiniz yavruyu teslim alabilirsiniz. Her mağazamızda minimum 30 yavru bulunmaktadır. 1. mağazamız İstanbul/Şişli, 2. mağazamız Şanlıurfa'da yer almaktadır. Bünyemizde çalışan veteriner hekimlerimiz tarafından tüm yavrularımızın kontrolleri yapılmaktadır. Yasal bir işletmeyiz ve her mağazamızda ayrı Veteriner Kliniğimiz ve Pet Shop mağazalarımız bulunmaktadır. Tüm yavrularımız %100 sağlık ve ırk garantilidir. Veteriner kontrolü altında teslim edilen yavrularımızın annesi ve babası bize aittir. Dışarıdan yavru almamaktayız ve sadece kendi yavrularımızı satmaktayız. İç ve dış parazitleri yapılan yavrularımızın Avrupa birliğine uyumlu Pet Pasaport kimlikleriyle birlikte teslim ediyoruz. Kuru mama yemeye başlayan ve tuvalet kumu eğitimi almış yavrularımızı Türkiye'nin her yerine güvenle gönderiyoruz. Her renk ve cinsten yavrumuz mevcuttur ve diğer yavrularımız için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Yorumlar
33 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.