İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Her Hafta Yenilenen Secere Sertifikalı Boo Yavrularımız için İletişime Geçiniz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 17121
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Tüm yavrularımız, AB pasaportları, tüm gerekli aşıları ve başlangıç seviyesindeki tuvalet eğitimleri ile birlikte sunulmaktadır. Bu sayede hem sağlık hem de güven açısından emin olabilirsiniz. Irk ve sağlık garantisiyle birlikte sahiplenmek istediğiniz yavrularımız için İstanbul içinde kapıda ödeme seçeneğiyle teslimat yapılırken, yerimize gelerek onları bizzat ziyaret edebilirsiniz. Aynı gün içerisinde Türk Hava Yolları Canlı Hayvan Kargo Taşımacılığı ile il dışı gönderimlerimiz sağlanmaktadır. Ayrıca istediğiniz herhangi bir zamanda güncel yavrularımız hakkında bilgi veya fotoğraf talebinde bulunabilirsiniz. İletişim kurmak için WhatsApp üzerinden de ulaşabilirsiniz.
Yorumlar
26 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.