İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

HARİKA ÖTESİ SİLVER SCOTTİSH FOLD LONGHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 20354
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Tamamen seçkin bir yavrumuz var. Safkan kedi ırklar derneği (WACC) sertifikalıdır. Tüm fotoğraflar kendi çekimimizdir ve mağazamızda bulunan yavrularımızın güncel fotoğraflarıdır. Mağazalarımızdan birini tercih ederek, veteriner kontrolü sağlandıktan sonra istediğiniz yavruyu teslim alabilirsiniz. Her mağazamızda en az 30 yavru bulunmaktadır. İstanbul/Şişli ve Şanlıurfa'daki iki mağazamız mevcuttur. Bünyemizde çalışan veteriner hekimler tarafından tüm yavrularımızın kontrolü yapılır ve Yasal bir işletmeyiz. Veteriner kliniği ve pet shop mağazalarımız bağımsızdır. %100 sağlık ve ırk garantilidir. Tüm evrakları tamdır. Yeni sahiplerine teslim edilmeden önce veteriner kontrolünden geçirilirler. Tüm yavrularımızın ana babaları bizimdir ve bunlar sadece orijinal yavrularımızdır. Kendimize güvendiğimiz için sadece kendi yavrularımızı satıyoruz ve bu nedenle %100 sağlık ve ırk garantisi veriyoruz. İç ve dış parazit kontrolleri yapılmıştır. Avrupa Birliği'ne uygun pet pasaportu ile birlikte teslim edilirler. Yemek yemeye başlamışlar ve tuvalet eğitimlerini tamamlamışlardır. Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim yapmaktayız ve tüm renkler ve cinslerde yavrularımız mevcuttur. Diğer yavrularımız hakkında bilgi almak için lütfen WhatsApp aracılığıyla bizimle iletişime geçin. Istanbul/Şişli ve Şanlıurfa'daki 2 mağazamızdan birini ziyaret etmenizi bekliyoruz.
Yorumlar
23 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.