İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

GÜZELLİĞİ İLE BEĞENİ TOPLAYAN POMERANİAN YAVRUMUZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 25708
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Muhteşem güzellikleriyle göz kamaştıran yavrularımız, ortalama 12-16 yıl yaşayabilecekleri sağlıklı bir hayat için yeni sahiplerini bekliyor. Tüy dökümleri oldukça az olan ve hızlı büyümeyle kilo alma sorunu yaşamayan bu sevimli yavrular, firmamız tarafından 7 günlük sağlık garantisiyle sunulmaktadır. Ayrıca yavruyu sahiplenenler şunları da elde edecekler: günü gelmiş tüm aşılar, tuvalet eğitimi, TC pasaportu ve karnesi, yeni yasaya göre mikroçip takma, yazılı ırk garantisi ve İstanbul-Tuzla'da yer sıkıntısız bir yer. İstanbul içine ücretsiz teslimat ve İstanbul dışına THY ile gönderim sağlanabilinir. Ayrıca yavru sahte sahiplerine 7/24 ücretsiz bakım desteği sunulacaktır.
Yorumlar
15 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.