İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Gülen surat Pomeranıan Oğlumuz Alex

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 16874
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Merhabalar. Detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin. Tüm yavrularımız ırk ve sağlık garantisi altındadır ve veteriner kontrolünde sahiplendirilmektedir. Türkiye'nin her yerine aynı gün içinde güvenli bir şekilde gönderim sağlayabiliyoruz, ancak sizlere tavsiyemiz, yavruyu öncelikle görerek sahiplenmenizdir ve veteriner kontrolünden geçtikten sonra teslim almanızdır. Bu konuda sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Ancak, dikkat edilmesi gereken önemli bir noktaya değinmek istiyoruz: Piyasada çok sayıda ilk ve tek türkiye'de diye başlayan, ancak doğruluğu şüpheli bilgilerle dolu ilanlar bulunmaktadır. Bu tür köpek satıcılarına karşı dikkatli olmanızı öneririz. Unutmayın ki, bizler ithalatçıyız ve sizlere kaliteli ve sağlıklı yavrular sunmak için çalışıyoruz.
Yorumlar
16 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.