İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Golden yavru - Oyuncu bir bebek - İsmi BAL

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 34140
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 4 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Merhabalar, Yavru golden köpeğimizin sahiplendirme ilanını paylaşıyoruz. 14 Şubat 2022 doğumlu olan bebeğimiz şuan 4 aylık ve iç-dış parazit ile Karma 1-2 aşıları yapılmış durumdadır. Otur, yat, kalk, zıpla, bekle, eller havaya-öl ve bacak arasından atla gibi çeşitli komutları bilmektedir. Oyuncu bir yavru olarak eğitime açık ve son derece sevgi doludur. Ancak eşim işsiz kaldığı için ve hala iş bulamaması sebebiyle onu sahiplendirmeye karar verdik. Cinsi gereği orta kaliteli mamanın üzerinde kaliteli gıdalar tüyleri ve sağlığı için önemlidir. Yavrumuzun tüyleri ve sağlığı son derece iyi durumdadır ve sizin de ona çok iyi bakacağınızı biliyoruz. Maddi olarak sağlam bir durumda olmanız, daha önce yavru köpek bakmış olmanız tercihlerimiz arasındadır. Ayrıca bahçesi veya geniş bir evi olan kişilerin tercih edilmesi daha uygun olacaktır. Eğer evde fazla zamanınız olmuyorsa ona arkadaşlık edecek bir kediniz veya köpeğiniz var ise bu konuda da tercihinizi belirtmenizi rica ederiz. Yavrumuz apartman hayatına alıştırıldığından ve yalnız bırakıldığında üzüldüğünden dolayı yanında bir arkadaşının bulunması onun için daha iyi olacaktır. Yavrumuz genellikle gürültü yapmayan ve sakin bir köpektir ancak sıkıldığında kemirme eğilimine girebiliyor. Bu sebeple sizden isteğimiz, yavrumuzun rahat edebileceği geniş bir oda veya özel bir odası olmasıdır. Şu an sadece akşamları 1 saat parka çıkıyor ve kaka ile çiş ihtiyacını giderebiliyor. Ayrıca ped kullanımına da alışmıştır. Detaylı bilgiler için lütfen telefon ile iletişime geçiniz. İyi günler.
Yorumlar
75 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.