İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Golden Yavru (Bursa Köpek Okulu)

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 20784
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Yok
Sadece safkan ırkların bulunduğu çiftliğimizde, garantili yavru ve yetişkinlerimizle hizmetinizdeyiz. Bursa merkezde konumumuz kolayca bulunabilir. WhatsApp üzerinden konum isteyebilirsiniz. Tüm şehirlere güvenli teslimat sağlıyoruz. Bay ve bayan eğitmenlerimiz ile her evin ihtiyacına uygun en sevimli dostunuzu seçmeniz için yanınızdayız. Yavrularımızın tüm uygulamaları tamamlanmış olup, Veteriner hekim kontrolünde teslim edilmektedirler. Web sitemiz www.bursakopekegitimokulu.com ve sosyal medya hesaplarımız, bursakopekokulu, bordercollieturkiyee, samoyedturkiye ve sibiryakurduhusky. Eğitim hizmetimiz de mevcuttur. İletişim için 0534 833 23 33 numaralı telefonumuzdan Deniz Hanım'a ve 0530 893 21 15 numaralı telefonumuzdan da Tolgahan Bey'e ulaşabilirsiniz.
Yorumlar
37 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.