İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 30206
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Golden yavrularımız, yeterince anne sütü almış ve ilk gelişimlerini tamamlamış durumdadır. Tarçın ve beyaz olmak üzere iki farklı renkte mevcuttur. Ev bakımı için son derece uygun bir cinstir ve çocuklarla, diğer evcil hayvanlarla iyi geçinirler. Eğitimleri kolaydır ve istekli olduklarından, açık eğitime de uyum sağlayabilirler. Ayrıca oldukça hareketli ve enerjik bir ırktır, günlük yürüyüş ve egzersizlerle ihtiyaçları karşılanmaktadır. Tüm aşıları zamanında yapılmış ve karneleri mevcuttur. Türkiye'nin her yerine gönderim sağlanmaktadır. Not: Ücretlidir. Adres: Balbey Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi No:11/F Muratpaşa/Antalya. İletişim: 0542 531 72 82. Instagram: @petshopjoker
Yorumlar
55 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.