İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

EV ORTAMINDAN TEACUP EĞİTİMLİ DİŞİ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21303
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Teacup boyutunda olan ve ev ortamında yetiştirilen Yorkshire Terrier yavrularımızın en güzeli, hayatınıza neşe, güzellik ve huzur katmak için yeni evlerini bekliyor. Bu pandemi sürecinde önemli bir arkadaşlık ve sevgi kaynağı olabilecek bu köpeklerimiz, tüy dökmeyen, koku yapmayan, antialerjik ve son derece özel bir ırktır. Tuvalet eğitimleri tamamlanmış olan yavrularımızın anne ve babaları da canlı olarak görülebilir ve gerçek teacup boyutunda ve kilosunda olan yavrularımızın da aynı boyutta ve kiloda olacaklarına garanti veriyoruz. Bu minik dostlarımız petshop vitrinlerinde değil, ev ortamına adapte olmuş ve sağlık sorunu yaşamayacakları bir şekilde büyümektedirler. Ayrıca olağanüstü seviyede zeki olan köpeklerimiz, evde tek kalabilen çocuklarla da çok iyi anlaşmaktadırlar ve kolayca kucakta veya çantada taşınabilirler. Eğer siz de bu sıradışı güzellikteki yavrularımızdan birine sahip olmak istiyorsanız, hemen bize ulaşabilirsiniz.
Yorumlar
46 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.