İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Eşsiz güzellikte olan secereli pomeranian boo yavrularımız

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11616
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
@yavrupatiler'e hoş geldiniz. Güvenimizi referanslarımızla göstermek için bizleri lütfen Instagram'dan takip edin. Sahiplendirme öncesinde referansları olmayanlara kapora konusunda dikkatli olmalarını öneriyoruz. Yaklaşık 60 bin takipçi ve 12 bin sahiplendirme ile 5. yılımızda büyüyen ekibimizle markamızı sayenizde kurumsallaştırdık. Yavrularımız ırk ve sağlık garantili olup, ilk aşıları yetkili lisanslı veteriner hekimlerimizce yapılmış ve tuvalet eğitimi tamamlanmıştır. Bu yavrumuz da ilk aşısı tamamlanmış, sağlık kontrolleri yapılmış ve tuvalet eğitimine başlanmıştır. Hayvansever köpek dostlarımızı seçkin firmalardan güvenilir yerlerden almalarını öneriyoruz. @yavrupatiler olarak müşterilerimizi memnun etmek için güçlü kadromuzla hizmet etmeye devam ediyoruz. Şehir dışı mesafeler için THY aracılığıyla canlı hayvan taşımacılığı birimiyle sağlıklı ve güvenilir şekilde ulaştırıyoruz. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. Teslim sonrasında da ekibimiz iletişimde kalıp durum kontrolü yapmaktadır. Merak ettiğiniz tüm sorularınızı ilanda bulunan iletişim numarasını arayarak veya Whatsapp üzerinden danışabilirsiniz. #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
27 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.