İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

EN NADİR BULUNAN RED POİNT İRAN

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 32708
İlan Tarihi 27 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Safkan kedi ırklar derneği (WACC) kayıtlı yavrumuz tamamen seçkin kökene sahiptir. Tüm fotoğraflar bize ait ve kendi çekimimizdir. Fotoğraflar mağazamızda bulunan güncel yavrularımızın görüntülerini yansıtmaktadır. Mağazalarımızdan birine gelerek veteriner kontrolünden geçmiş yavrularımız arasından seçtikten sonra hemen teslim alabilirsiniz. Her mağazamızda minimum 30 yavru aynı anda bulunmaktadır. İstanbul/Şişli veya Şanlıurfa mağazalarımızdan birini ziyaret edip beğeninizi belirtin.✅ Tarafımızdan çalıştırılan veteriner hekimlerimiz tarafından tüm yavrularımızın sağlık kontrolleri gerçekleştirilir. Yasal bir işletme olarak yavrularımızın tamamen tescilli evraklarını sağlamaktayız. Her birimiz birbirinden bağımsız olarak Veteriner Kliniğimiz ve Pet Shop mağazalarımız mevcuttur. %100 sağlık ve ırk garantisi sunuyoruz. Teslim aldığınız yavrularımızın tamamı veteriner kontrolü altında teslim edilir. Tüm yavrularımızın anne-babası bizimdir. Bu nedenle, tüm yavrularımız sağlık ve ırk garantisi altındadır. Yavrularımız iç ve dış parazitlere karşı tedavi edilmiştir. Pet Pasaport kimliği de dahil olmak üzere, Avrupa Birliği standartlarına uygun bir şekilde teslim edilirler. Kuru mama yemeği dahi öğrenmişlerdir. Tuvalet eğitimleri tamamen tamamlanmıştır. Türkiye'nin her yerine güvenle gönderim sağlık, her renk ve cins yavru mevcuttur. Ayrıca, diğer yavrularımız hakkında bilgi almak için WhatsApp'tan bizimle iletişime geçebilirsiniz. 1. mağazamız İstanbul/Şişli'de ve 2. mağazamız Şanlıurfa'da bulunmaktadır.
Yorumlar
225 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.