İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

En Mini Boy Shih Tzu Güzel Kızımla Damadımın Aşk Bebekleri

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 26921
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Safkan Shih Tzu yavrularımız, iki aile tarafından özenle büyütüldü ve evlerinde tek çocukları olarak yetiştirildi. Yavrularımızı sevgiyle büyütebilecek aileler arıyoruz. Shih Tzu, küçük irklar arasında en sessiz ve uysal karakterli köpeklerdendir. İpek gibi tüyleri dökülmez ve safkan anneleri 4,9 kg, babaları ise 5,2 kg ağırlığındadır. Anneleri, babaları ve yavruların fotoğrafları ekte mevcuttur. Yavrularımızın tuvalet eğitimi tamamlandı ve şu an 1 aylık. Sütten kesildikten sonra verileceklerdir. Yavrularımızı, en kaliteli mama, kemik suyu, tavuk ve kalsiyum ile besleyerek büyütüyoruz. Veteriner kontrolünde sağlıklı bir şekilde büyütüp, ilk aşılarını yaparak karnesiyle birlikte ailelerine teslim edeceğiz. Sevimli ve sakin kızımızın yavruları evinize neşe ve mutluluk getirecektir. Lütfen heves değil, yol arkadaşı ve aile üyesi olarak bakacak ailelerle iletişime geçiniz.
Yorumlar
50 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.