İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

ELİZABETH BEAGLE / DİŞİ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 19150
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti DiÅŸi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Tüm yavrularımız Moskova ve Avrupa Birliği ülkelerinden ithal edilirken, kendi üretimimizden yavrularımız da bulunmaktadır. Ancak talebin yoğunluğu nedeniyle dünyanın en iyi çiftlikleriyle anlaşmalı olduğumuzu belirtmek isteriz. Sahiplendirdiğimiz her yavru, sağlık karnesi, uluslararası sağlık belgesi, microchip ve pupy kartı gibi belgelerle birlikte gelir. Yavrularımız doğumdan itibaren altlarında çiş pediyle büyütülür ve evinize geldiğinde de bu alışkanlığı devam ettirmiş olurlar, böylece WC sorunu yaşamanız önlenir. Yavrularımızın ilk 15 günü, anlaşmalı veterinerlerimiz tarafından takip edilir ve şirketimiz garantisinde olurlar. Eğer yavrunuz hasta olursa ve tedavi gerektirirse, evinizden alınarak tedavi edilir ve hiçbir ücret talep edilmez. Allah korusun, bir kayıp durumunda ya para iadesi yapılır ya da yeni bir yavru temin edilir. Avrupa Birliği'nin tüm ülkelerine teslimat yapabiliyoruz, yurtiçinde ise otobüs veya uçakla istediğiniz ilinize yavrunuzu ulaştırabiliriz. Ayrıca, pet taksi ile Türkiye'nin her yerine kapınıza kadar yavrunuzu getirebiliriz. 2021 yılı itibariyle, 16 yıllık bir deneyimle, siz hayvanseverlere hizmet vermeyi gururla sürdürmekteyiz.
Yorumlar
37 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.