İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

EFSANE TONDA NS25 SİLVER SCOTTİSH FOLD LONGHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 33867
İlan Tarihi 3 Haziran 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
-ÜCRET KARŞILIĞI SAHİPLENDİRME İLANI- \n✅ YAVRUMUZ FULL SEÇERİLİDİR. Safkan Kedi Irkları Derneği (WACC) onaylıdır. \n✅ Tüm fotoğraflar bize aittir ve kendi çekimlerimizdir. Fotoğraflar, mağazamızda bulunan yavrularımızın güncel fotoğraflarıdır. \n✅ İstediğiniz yavruyu beğenip veteriner kliniği kontrolünde teslim alabileceğiniz mağazalarımız mevcuttur. (Her mağazamızda minimum 30 yavru bulunmaktadır). \n1. Mağazamız: İstanbul/Ataşehir \n2. Mağazamız: Afyonkarahisar \n✅ Bünyemizde çalışan veteriner hekimlerimiz tarafından tüm yavruların kontrolleri yapılmaktadır. \n✅ Yasal bir işletme olduğumuz için tüm evraklarımız tamdır. Veteriner kliniğimiz ve pet shop mağazalarımız bağımsız olarak hizmet vermektedir. \n✅ Tüm yavrularımız %100 sağlık ve ırk garantisi sunuyoruz. \n✅ Yavrularımız, veteriner kontrolünde teslim edilmektedir. \n✅ Anne ve babaları bizim yavrularımızdır. Dışarıdan kesinlikle yavru alınmamakta, sadece kendi yavrularımızı bildiğimiz için %100 sağlık ve ırk garantisi sağlamaktayız. \n✅ İç ve dış parazit uygulamaları yapılmıştır. \n✅ Avrupa Birliği uyumlu Pet Pasaport kimlikleriyle birlikte teslim edilmektedir. \n✅ Kuru mama yemeğe başlamıştır ve tuvalet eğitimi almıştır. \n✅ Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlıyoruz. \n✅ Her renk ve cinsten yavrularımız mevcuttur. Diğer yavrularımız için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. \n1. Mağazamız: İstanbul/Ataşehir \n2. Mağazamız: Afyonkarahisar \nEK işimiz değil TEK işimiz.
Yorumlar
97 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.