İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

DÜNYANIN EN ZEKİSİ BORDER COLLIE YAVRULARIMIZ SİZLERLE

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 32719
İlan Tarihi 2 Haziran 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Değerli hayvanseverler, satın alacağınız yavru köpekler ortalama 12 yıl boyunca size ve ailenize eşlik edeceğinden lütfen unutmayın. Köpek alırken fiyatından önce gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan bir hayvan olup olmadığına dikkat edin. Bütçeniz köpek sahiplenmeye uygun olmayabilir, ancak en ucuzunu aramak gerçek bir köpek yerine hayal kırıklığı yaratacak bir yavruya sahip olmanıza neden olabilir. Satıcıların pembe bir tabloda her şeyi söyleyen ancak hastalıklar gibi kötü bir durumda ortadan kaybolan dolandırıcılar olduğunu unutmayın. Bizimle iletişime geçerek gerçek özelliklerini taşıyan ''saf kan'' köpekler edinebilirsiniz. Fiyatlarımız Bursa, İzmir ve Denizli'dekilerden daha yüksek olsa da, yarışmalara katılmak isteyen müşterilerimiz için Federasyon Cynologique Internationale FCI SCR'li yavrular temin edebiliyoruz. Tüm yavrularımız yurt dışından getirtilmektedir ve sağlık karneleri ve isteğe bağlı AB pasaportuyla birlikte teslim edilir. Yavrularımız 45 gün anne sütü aldıktan sonra 15 gün karantina süresinden sonra teslim edilir ve tamamı kan ve dışkı testlerinden geçer. İstanbul'daki müşterilerimiz, veterinerlerinin onayını aldıktan sonra ödeme yapabilir ve Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat seçeneklerimiz mevcuttur. İstanbul dışındaki müşterilerimiz ise ödeme yapmak için pet nakliye hizmetimizden yararlanabilirler. Her yavrunun ırk garantisi ve kayıt belgesi bulunmaktadır. Sipariş vermek isterseniz, özel siparişleri maksimum 10 iş günü içerisinde teslim edebiliriz. Ayrıca pansiyon ve kuaför hizmetlerimizle de yavrularınıza iyi bakabilirsiniz. Detaylı bilgi için lütfen bize ulaşın.
Yorumlar
519 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.