İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

DÜNYANIN EN TATLI YAVRULARI SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 12655
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi Yok
Merhaba, kendi köpeğimin yavrularıdır. Henüz 15 günlükler ve en az 2 aylık olduklarında verileceklerdir. İlerleyen süreçte büyümelerini adım adım takip etmek isteyenler için ilanımız mevcuttur. 4 dişi ve 2 erkek olmak üzere 6 adet yavrumuz vardır ve hepsinin ayrıntılı resimleri anne ve babaları ile birlikte verilecektir. Yavrularımızın annesi Pembroke Welsh Corgi, babası ise Minyatür Pinscher'dır. Bu özel çiftleşme sonucu ortaya çıkan yavruları her yerde bulamayacağınızı söyleyebilirim. Amacım ticaret değil, ancak maalesef bir köpeği bile bakmak zorken 6 yavruya bakmak beni zor durumda bırakıyor. Yavrularımızın anne ve babası son derece enerjik olup, enerji dolu bir hayat sunacaklardır. Zeka bakımından oldukça ileri oldukları için eğitime uygunlardır. Ankara Keçiören'de bulunan yavrularımızı görmek isteyenler bize ulaşabilirler. Yavru köpeklerimiz henüz 15 günlük ve en az 2 aylık olmadan sahiplendirilmeyecektir. Tüm sorularınız için telefon veya mesaj yoluyla bize ulaşabilirsiniz.
Yorumlar
52 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.