İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Dünya Şampiyonu Torunları All Black Cane Corso

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 23187
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti DiÅŸi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Tüm şartlar göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen eşleştirme işlemi sonucunda yavrularımız 45 günlük oldu. Anne tarafından 2016 dünya şampiyonu Star Karuna, baba tarafından ise 2015 dünya şampiyonu Xman Brutus soyundan gelen yavrularımızın kusursuz soy hattı ve muazzam kan aktarımı, gelecekteki sağlıkları için şimdiden işlenmiş durumda. Yavrularımızın güzel insanlara ulaşmasını umut ediyoruz. Birebir anne baba ile görüşme yaparak veya görüntülü videolarımızı izleyerek yavrularımızın ailelerine katılma kararı alabilirsiniz. Yavrularımızın atası da dünya şampiyonlarından oluşan A seçmeli seçerede yer almaktadır. Üst düzey kan hattına sahip yavrularımız yeni ailelerine hazır. Tüm sağlık kontrolleri yapılıp sağlıklı bir şekilde teslim edilecektir. Şehir dışına da gönderim yapmaktayız.
Yorumlar
38 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.