İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

DUNYA GUZELLERI MALSHI YENI YIL HEDIYESI ALMAK ISTERMISINIZ SEVDIKLERINIZE

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 32243
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi Var
Malshi köpekleri, mizaçları ile ilk kez köpek sahipleri için uygun oldukları bilinen bir türdür. Kalp şeritleri çekmeyi bilen bu sevimli ve çekici köpeklerin 4 erkeği ve 1 dişi vardır. Sevgi dolu bir yapıya sahiptirler ve sahipleriyle çok zaman geçirmenin keyfini sürerler. Egzersiz ihtiyacı ılımlı olan bu köpekler, günde birkaç yarım saatlik yürüyüş ve oyun seanslarıyla mutlu olurlar. Ayrılık endişesini pek yaşamayan Malshi'ler, birkaç saat yalnız kalabilecek eğitilebilir bir türdür. Ancak hiçbir köpek çok uzun süre yalnız kalamaz ve Malshi'nizin de yavaş yavaş alışması önemlidir. Temel özelliklerinde yol köpeklerinin ortasında yer alan Malshi'ler, öğrenmek için akıllı ve çalışmak için yeterli başarıya sahiptirler. Eğitimi kolay olan bu tür, temel komutları öğrenmek için ilk zaman sahibi bile yetiştirebilir. Sadık ve sevgi dolu yapıları sayesinde sahipleriyle güçlü bir bağ kurarlar ve pozitif takviye eğitimi için uygunlardır. İyi sosyalleşmiş Malshi'ler, diğer köpeklerle iyi geçinirler ve çocuklar için de uygun bir türdür. Ancak, tüm köpekler gibi saygı gösterilmesi ve oyuncak olarak görülmemesi gerekir.
Yorumlar
42 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.