İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

ÇOK SAĞLIKLI İRAN PERSİAN YAVURLARIMIZA YUVA ARIYORUZ.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 15455
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi Var
Yavrularımız, 06/04/2021 tarihinde dünyaya geldi. Anne kedi hamilelik sürecinde Veteriner kontrolünde özel ırk İran Persyan mamalarıyla beslendi. Doğan yavrularımız ise Royal Canin Baby Cat mamalarıyla besleniyor. Şu anda 1 günlük olan yavrularımız cinsiyetleri belirsiz olup annelerinden sütlerini alıyorlar. 45-55 günlük olduklarında teslim edileceklerdir (yavru yemi ve tuvalet eğitimleri aldıklarında teslim edilebilirler). Yavrularımız safkan orijinal İran Persyan mavi göz kedi ırkıdır ve kendilerine bakabilecek aileler arıyorlar. Yavrularımıza özel keçi sütü (Golden Coat 1) takviye mama veriliyor ve annelerinin yemlerine Norveç balık yağı damlatılıyor.
Yorumlar
28 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.