İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

ÇİFTLİK'ten MALTESE TERRİER YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27367
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Türkiye'nin en özel köpek ırklarını görmek, bilgi almak ve sahip olmak isterseniz, mutlaka bizi arayın. Bünyemizde bulundurduğumuz tüm ırklar, özel veterinerlerimiz tarafından kontrol edilmekte ve aşı pasaportları çıkartılmaktadır. Ayrıca karantina süreçleri tamamlanmakta ve parazit tedavileri uygulanmaktadır. En önemlisi, ilk aşıları yapıldıktan sonra yeni yuvalarına gönderilmektedir. Ayrıca, 7/24 veteriner desteği, pansiyon, eğitim ve pet kuaför hizmetleri de sunmaktayız. Avrupa standartlarında olan çiftliğimizde, kaliteli, güvenilir ve memnuniyet verici hizmetleri tek bir çatı altında topluyoruz. Profesyonel ekip kadromuz ile sektörde alışık olduğunuz hizmetin ötesinde bir deneyim sunuyoruz. 30 yıldır evcil dostlarınızın en iyi dostu olan firmamız, detaylı bilgiler için iletişime geçip randevu almanızı önermektedir.
Yorumlar
26 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.