İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

ÇİFT'likten TATLILIK ABİDESİ SHIH-TZU YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 13732
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Türkiye'nin en özel köpek ırklarını görmek, bilgi almak ve sahip olmak istiyorsanız önce bizimle iletişime geçin. Tüm ırklarımız özel veterinerlerimiz tarafından kontrol edilip aşı pasaportları çıkartıldıktan sonra siz değerli sahiplerine ulaşıyor. Karantina süreçleri tamamlanmış, tüm testlerinden geçirilmiş ve parazit tedavileri uygulanmış köpeklerimiz ilk aşılamalarını da yaptıktan sonra sizinle buluşmaya hazır. Ayrıca, 7/24 veteriner desteği, pansiyon hizmeti, eğitim hizmetleri ve pet kuaför hizmetleriyle de yanınızdayız. Avrupa standartlarında olan tek çiftliğimizle kaliteyi, güveni ve memnuniyeti bir arada sunuyoruz. Profesyonelleşmiş ekip kadromuzla, çiftlik sektöründe alışılagelmişin dışında sizlere daha iyi bir hizmet sunmak için buradayız. 30 yıldan fazla tecrübemizle, evcil dostlarınızın en iyi arkadaşı olmaya devam ediyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin ve randevu alın.
Yorumlar
198 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.