İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 17075
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2-aylik
Cinsiyeti Erkek ve Kız
İlan Türü Görüşülür
Türkiye'nin en özel ırklarına sahip olmak istiyorsanız, karar vermeden önce bize mutlaka ulaşın. Bünyemizde bulundurduğumuz tüm ırklar, siz değerli sahiplerimize teslim edilmeden önce özel veterinerlerimiz tarafından kontrol edilir, mikroçip takılır, AB pasaportu alır ve karantina sürelerini tamamlar. Kan, idrar ve dışkı testlerimizin yanı sıra parazit tedavisi ve ilk aşılamaları tamamlanır. Ayrıca 7/24 veteriner desteği, pansiyon, eğitim ve pet kuaför hizmetleri sunmaktayız. Talep ettiğiniz ırkı Türk Hava Yolları veya anlaşmalı olduğumuz otobüs firmaları aracılığıyla aynı gün içinde teslim ederiz. AB ülkelerine de teslimat yapıyoruz ve İstanbul içinde müşterilerimize ev teslimatı hizmeti sunuyoruz. Kedi, köpek veya papağan; profösyonel ekibimizle, pet sektöründe alışılmışın dışında kaliteli, güvenli ve memnuniyet garantili hizmetler sunuyoruz. 25 yıldır evcil hayvanlarınızın tek dostu olan firmamız olarak, sizlere iyi günler ve saygılar dileriz.
Yorumlar
30 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.