İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

CHOW CHOW ÇİN ASLANI YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 23321
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sağlık ve irk garantili Chow Chow Çin Aslanı yavruları, ruhsatlı köpek üretim, eğitim ve pansiyon çiftliğimizden sizleri bekliyor. Denizli'de bulunan çiftliğimizi haftanın 7 günü 09.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. 2006 yılından bu yana hizmet veren çiftliğimiz Türkiye'nin her ilinde referanslarımız mevcuttur. Yetişkin köpeklerimizin tamamı safkan ve aşılanmıştır. Tüm köpeklerimize sadece kuru mama veriyoruz ve sağlıklarına özen gösteriyoruz. Düzenli olarak aşıları yapılan köpeklerimizden sağlıklı yavrular alıyoruz. Bizimle iletişime geçen müşterilerimiz için görüntülü arama yaparak canlı olarak yavrularımızı ve yetişkin köpeklerimizi izleme imkanı sunuyoruz. Yavru sahiplenmeden önce canlı olarak görebilirsiniz. Yavru köpeklerimizi Türkiye'nin her yerine sağlıklı bir şekilde ulaştırıyoruz. En az 60 gün anne sütü alan, ilk aşılarını yaptıktan sonra yavrularımızı teslim ediyoruz. Asla aşısız yavru sahiplendirme yapmıyoruz. Bizden yavru sahibi olan müşterilerimize mama, tasma, tarak, şampuan, yatak, oyuncak gibi gereçlerinde %40 indirim yapıyoruz. Detaylı bilgi ve sorularınız için lütfen bizi arayın.
Yorumlar
49 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.