İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

CHOW CHOW ÇİN ASLANI YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 17257
İlan Tarihi 5 Haziran 2023
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür

Denizli gölge köpek üretim, eğitim ve pansiyon çiftliğinde sağlık ve ırk garantili Chow Chow Çin Aslanı yavruları bulunmaktadır. Köpeklerimiz sadece kuru mama ile beslenmektedir ve tamamı aşılanmış safkan köpeklerdir. Görmek isteyenler, haftanın 7 günü 09.00-20.00 saatleri arasında çiftliğimize gelebilirler. 2006 yılından bu yana Denizli'de hizmet vermekteyiz ve Türkiye'nin her ilinde referansımız mevcuttur. Yetişkin köpeklerimiz de sağlıklıdır ve tüm yavrular en az 60 gün anne sütü aldıktan sonra teslim edilmektedir. Bizimle iletişime geçen müşterilerimiz için yavru ve yetişkin köpeklerimizi canlı olarak izlemelerine izin veriyoruz ve yavrularımız ülkenin her yerine sağlıklı bir şekilde gönderilmektedir. Yavru sahiplendirmelerimiz aşısız yapılmaz ve sahiplenen müşterilerimize mama, tasma, tarak, şampuan, yatak, oyuncak vb. malzemelerde %40 indirim sunmaktayız. Daha detaylı bilgi için lütfen arayınız.

Yorumlar
374 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.