İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

CANE CORSO YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 34959
İlan Tarihi 20 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Sağlık ve ırk garantili Cane Corso yavruları, Denizli Gölge Köpek Üretim, Eğitim ve Pansiyon Çiftliği'nden sizleri bekliyor! Çiftliğimiz Denizli'de bulunmaktadır ve haftanın 7 günü 09.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. 2006 yılından beri Denizli'de hizmet vermekte olup, Türkiye'nin her ilinde referansımız bulunmaktadır. Yetişkin köpeklerimizin tamamı aşılı safkan köpeklerdir ve sadece kuru mama ile beslenmektedirler. Sağlıklı ve aşılı olan köpeklerimizden sağlıklı yavrular elde ediyoruz ve şehir dışından gelen müşterilerimize görüntülü arama yaparak yavrularımızı ve yetişkin köpeklerimizi canlı olarak izleme imkanı sunuyoruz. Yavru sahiplenirken, canlı olarak görüp seçebilirsiniz. Yavru sahiplenme işleminin ardından, Türkiye'nin her yerine sağlıklı bir şekilde ulaşımını sağlıyoruz. En az 60 gün anne sütü alıp ilk aşılarını yaptıktan sonra yavrularımızı teslim ediyoruz ve aşısız yavru sahiplenme işlemi kesinlikle yapmıyoruz. Bizden yavru sahibi olan müşterilerimize, yemek, tas, tarak, şampuan, yatak, oyuncak gibi malzemelerde %40 indirim sunuyoruz. Detaylı bilgi ve sorularınız için lütfen bize ulaşın.
Yorumlar
182 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.