İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

CANE CORSO YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 28974
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Denizli Gölge Köpek Üretim, Eğitim ve Pansiyon Çiftliği'nde sağlık ve ırk garantili Cane Corso yavruları bulabilirsiniz. Çiftliğimize haftanın 7 günü 09:00-20:00 saatleri arasında ziyarette bulunabilirsiniz. 2006 yılından beri Denizli'de hizmet veriyoruz ve Türkiye'nin her ilinde referanslarımız mevcut. Tüm yetişkin köpeklerimiz aşılanmış ve safkan. Köpeklerimize sadece kuru mama veriyoruz ve sağlık kontrolleri düzenli olarak yapılır. Kaliteli ve sağlıklı yavrularımız sadece bu şekilde yetiştirilir. Şehir dışından gelen müşterilerimiz için görüntülü arama ile canlı olarak izlettiğimiz yavrularımızı ve yetişkin köpeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz. Türkiye'nin her yerine sağlıklı bir şekilde ulaştırıyoruz ve yavrularımız en az 60 günlük olduktan sonra teslim edilirler. Aşısız yavru sahiplenme asla yapmıyoruz. Bize yavru sahibi olan müşterilerimize 40% indirimli maması, tasması, tarakları, şampuanları, yatakları, oyuncakları gibi malzemeleri de sunuyoruz. Herhangi bir sorunuz veya detaylı bilgi için lütfen arayın.
Yorumlar
47 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.