İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Bursa Köpek Okulundan Maltese Yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 14467
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Bursa Köpek Eğitim ve Üretim Okulu'ndan üstün kaliteli yavrular sizleri bekliyor. Tüm yavrularımız safkan ırk ve garantilidir. Anne ve babaları bizde olduğu için gelip canlı olarak görebilirsiniz. Gelmek isteyemeyenler için ise görüntülü görüşme yaparak çiftliğimizi, anne ve babaları ve yavruları göstermekteyiz. İletişim: 0534 833 23 33 (Deniz Hanım). Güvenli gönderim hizmetimiz ile yavrularımızı tüm şehirlere teslim edebiliyoruz. Yavruyu almadan önce eğitmenlerimiz tarafından yetiştirme, besleme ve eğitim konusunda ön bilgilendirme yapmaktayız. Teslim aldıktan sonra da her konuda bilgilendirme sağlamaktayız. Yavrularımız, uzman veterinerimiz tarafından gerekli uygulamaları yapıldıktan sonra anne sütünü emdiklerinde ve pasaportları hazır olduğunda teslim edilmektedirler. Bursa Köpek Eğitim Okulu'nun Instagram hesabında güncel yavrularımızı takip edebilirsiniz. Instagram: bursakopekokulu - bordercollieailesi. Ayrıca, eğitim ve pansiyon hizmetimiz de mevcuttur. Uygun ırkı beraber seçmek için bize gelin, sizin yaşam alanınıza uygun köpeği sizlere sunalım.
Yorumlar
27 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.