İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

BULUT GÖZLÜ BEYAZ İRAN PERSİAN

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 16849
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Yavrularımız dernek onaylıdır ve üstün kaliteye sahiptir. Tüm fotoğraflar, mağazamızda mevcut olan melez kedilerin gerçek ve güncel resimlerini içermektedir. İstanbul/Şişli veya Şanlıurfa'daki mağazalarımızdan birine gelerek veteriner kontrolleri yapıldıktan sonra yavru kedinizi seçip teslim alabilirsiniz. Biz Yasal bir işletmeyiz ve tüm evrakları tamdır. Veteriner kliniğimiz ve petshop mağazalarımız bünyemizde bulunmaktadır. Tüm yavrularımızın sağlık ve ırk garantisi vardır ve veteriner kontrolü altında teslim edilirler. Yavrularımızın hem annesi hem de babası bize aittir ve dışardan yavru almıyoruz. İç ve dış parazitleri tedavi edildi, yemek yemeye başladılar ve tuvalet eğitimleri alındı. Pet Pasaport kimlikleriyle birlikte Türkiye'nin her yerine güvenli şekilde gönderim yapmaktayız. Çok farklı türlerde ve renklerde yavrularımız mevcuttur. Diğer yavrularımız için lütfen bizimle WhatsApp üzerinden iletişime geçin.
Yorumlar
22 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.