İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

BULUT GÖZLÜ BEYAZ İRAN PERSİAN

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 11182
İlan Tarihi 21 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti DiÅŸi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Safkan kedi ırkları derneği (WACC) tarafından fully seçilmiş yavrumuz artık satışta. Tüm fotoğraflarımız kendi çekimimiz olup, mağazamızda bulunan güncel yavrularımızın fotoğraflarıdır. İstanbul/Şişli ve Şanlıurfa'daki mağazalarımızdan birine gelerek istediğiniz yavruyu seçip veteriner kliniği kontrolünde teslim alabilirsiniz. (Her mağazamızda minimum 30 yavru bulunmaktadır.) Bünyemizde çalışan veteriner hekimlerimiz tarafından tüm yavrularımızın kontrolleri yapılmaktadır. Yasal bir işletme olarak tüm evraklarımız mevcut olup, birbirinden bağımsız olarak veteriner kliniğimiz ve pet shop mağazalarımız hizmet vermektedir. %100 sağlık ve ırk garantisi ile teslim edilen tüm yavrularımızda veteriner kontrolü yapılmaktadır. Anne ve babaları bize ait olan yavrularımızın sağlık ve ırk garantisi kesindir. İç ve dış parazitleri yapılan yavrularımız Avrupa birliğine uyumlu pet pasaportu ile teslim edilmektedir. Kuru mama yemeye başlayan ve tuvalet kumu eğitimi almış yavrularımız Türkiye'nin neresine olursa olsun güvenli bir şekilde gönderilmektedir. Her renk ve her cinsden yavrularımız mevcut olup, diğer yavrularımızı da WhatsApp üzerinden iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.
Yorumlar
129 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.