İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Bu Haftanın Son Kalan Yavruları için İletişime Geçiniz...

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 14188
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
PomeranianBoo yavrularımız sınırlı sayıda geldi! Her hafta yenilenen stoklarımızdan bir yavru edinmek için iletişim kurabilir veya Whatsapp'tan güncel yavrularımızın fotoğraf ve videolarını isteyebilirsiniz. Yavrularımız pasaport karneleriyle teslim edilir ve zamanı gelen aşıları yapılır, başlangıç seviyesi tuvalet eğitimleri de tamamlanmış olur. Kendi çiş pedlerinin üzerine yaparlar, bu da hayatınızı kolaylaştıracaktır. Bizi yakından tanımak için ve referanslarımızı görmek için @pomeranianboodunyasi_ Instagram hesabımızı takip edebilirsiniz. İstanbul içinde kapınıza kadar teslimat veya yavrularımızı birebir görüp etkileşimde bulunmak için ziyaretimize gelme seçeneği sunuyoruz. İstanbul dışına THY Canlı Hayvan Kargo ile gönderimiz mevcuttur.
Yorumlar
39 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.