İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 12345
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Detaylı bilgi için lütfen arayın. Yavrularımızın sağlık uygulamaları günü geldikten sonra veteriner son kontrolleri yapılır ve sağlık kimlik pasaportu, çip, federasyon sözleşmeleri ve fatura ile birlikte yeni ailelerine teslim edilir. Kredi kartı ile taksitli ödeme seçeneği mevcuttur. Diğer yavrularımız için instagram profilimizi takip edebilirsiniz: @dream.paws.cattery.istanbul. Her zaman yetiştirici ve cattery bilgi ve danışma desteği - 7/24 veteriner danışma ve bilgi desteği mevcut. Dream Paws Cattery, WCF (World Cat Federation / Dünya Kedi Federasyonu) & Miyav / Cins Kedileri Koruma Derneği - Breed Cats Protection Club'a bağlı bir cattery ve kedievi'dir. Güzel, sağlıklı ve safkan ırk kediler yetiştiriyoruz ve cins kedi tercih ediyoruz. Yavrularımız, bağlı olduğumuz federasyon kurallarına göre en yüksek kalitede bakılıyor ve kontrol altındadır. Sosyal yavrularımız, sizin hayatınıza eşlik edebilmeleri için gerekli eğitimleri sevgi ile alırlar. Devamlı anne sütü yanında en yüksek kalitede yaş ve kuru mamalarla ve vitaminlerle desteklenirler ve veteriner kontrollerinden sonra sağlıklı bir şekilde sizin hayatınıza dahil olurlar.
Yorumlar
25 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.