İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

british sorthair tortie 3 - rezerveye açık

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 16698
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Detaylı bilgi için lütfen arayın. Cins kedi tercihimizle, sağlık uygulamaları yapıldıktan sonra veteriner kontrolleri gerçekleştirilerek sağlık kimlik pasaportları, çipler, federasyon sözleşmeleri ve fatura ile yeni ailelerine teslim edilen yavrularımızı sunuyoruz. Ayrıca kredi kartı taksitli ödeme seçeneğimiz de mevcuttur. Dream Paws Cattery olarak, yetiştirme bilgileri ve danışmanlık desteği ile birlikte 7/24 veteriner danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Paws Cattery WCF (world cat federation / dünya kedi federasyonu) ve Miyav / Cins Kedileri Koruma Derneği - Breed Cats Protection Club'a bağlı bir cattery ve kedieviyiz. Irkından emin olduğumuz sağlıklı ve safkan kediler yetiştiriyoruz. Yavrularımız, bağlı olduğumuz federasyon kuralları gereği en yüksek kalitede bakım ve denetim altında tutuluyorlar. Eğitim ve sevgiyle sosyalleştirilen yavrularımız, veteriner kontrollerinden sonra en kaliteli yaş ve kuru mamalarla destekleniyor ve size güvenli bir şekilde teslim ediliyorlar. Diğer yavrularımız için bizi takip etmeniz için Instagram hesabımız @dream.paws.cattery.istanbul.
Yorumlar
87 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.