İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

BORDER COLLİE YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21145
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2-aylik
Cinsiyeti Erkek ve Kız
İlan Türü Görüşülür
Türkiye'nin en özel ırklarına sahip olmak istiyorsanız, bizi aramadan karar vermeyin. Tüm değerli ırklarımız özel veterinerlerimiz tarafından kontrol edilir, mikro çip takılır ve AB pasaportu ile karantina süresi tamamlanır. Kan testleri, idrar testleri ve dışkı testlerimizden geçtikten sonra parazit tedavisi ve ilk aşılamalar yapıldıktan sonra satışa sunulur. Ayrıca, 7/24 veteriner desteğimiz, pansiyon hizmetlerimiz, eğitim hizmetlerimiz ve pet kuaför hizmetlerimizle yanınızdayız. Türk Hava Yolları veya anlaşmalı olduğumuz otobüs firmaları ile talep ettiğiniz ırkı aynı gün içinde gönderiyoruz. Teslimatlarımız tüm AB ülkelerine yapılmaktadır. İstanbul'daki müşterilerimize aynı gün evlerine gönderim hizmeti sunuyoruz. Kedi, köpek ve papağan özelinde profesyonel ekip kadromuzla pet sektöründe daha iyi hizmet vermek için buradayız. 25 yıldır evcil hayvanlarınızın dostu olarak kalite, güven ve memnuniyeti tek çatı altında sağlıyoruz. İyi günler ve saygılar dileriz.
Yorumlar
45 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.