İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Border Collie Yavrular (Bursa Köpek Okulu)

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 32784
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her Ä°kiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Çiftliğimizde sadece safkan Irk Garantili yavrular ve yetişkinler olduğunu belirtmek isteriz. Köpek Eğitmeni Deniz bey ile iletişime geçmek için 0534 833 23 33 numarasını arayabilir, ayrıca WhatsApp üzerinden de konumuz için bilgi talep edebilirsiniz. Bursa merkezde bulunan yerimiz sayesinde kolaylıkla bize ulaşabilirsiniz ve tüm şehirlere güvenli teslimat seçeneği sunuyoruz. Bay ve bayan eğitmenlerimiz ile birlikte sizin ev ve yaşam şartlarınıza uygun karakterde bir dost seçmeniz için yardımcı oluyoruz. Yavrularımızın günü geldiğinde tüm uygulamaları yapılmış ve veteriner hekim tarafından kimlikleri (pasaport) ile birlikte teslim edilmiştir. Eğitim hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için www.bursakopekegitimokulu.com internet sitemizi ziyaret edebilir, Instagram hesaplarımızdan bize ulaşabilir veya Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz. Deniz KöpekEğitmeni Bursa olarak sizlere en kaliteli hizmeti sunmak için buradayız.
Yorumlar
146 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.