İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

BORDER COLLIE Yavrular (Bursa Köpek Okulu)

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 22176
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Bursa Köpek Eğitim ve Üretim Okulu'ndan üst kalite yavrular! Tüm yavrularımız safkan ırk garantilidir ve anneleri ve babaları tesisimizde bulunmaktadır. Eğer gelip canlı görmek isterseniz, sizi bekliyoruz. Eğer gelemiyorsanız, görüntülü görüşme yaparak çiftliğimizi, anne babaları ve yavruları görme fırsatı sunuyoruz. Deniz Hanım'a 0534 833 23 33 numarasından ulaşabilirsiniz. Güvenli gönderim, hizmetimizde mevcuttur. Yavrularımızı almadan önce, 2 eğitmenimiz tarafından yetiştiriliyor, besleniyor ve eğitiliyorlar. Yavruyu aldıktan sonra, her konuda bilgilendirme yapıyoruz. Yavrularımız, yeterli anne sütü emdikten ve uzman veterinerimiz tarafından uygulamaları yapıldıktan sonra pasaportlarıyla birlikte teslim ediliyorlar. Güncel yavrularımızı Instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca, eğitim ve pansiyon hizmetimiz de mevcuttur. Bize gelin ve sizin yaşam alanınıza uygun doğru ırkı beraber seçelim.
Yorumlar
44 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.