İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

BONCUK MAVİSİ GÖZLÜ SİLVER POİNT SCOTTİSH FOLD

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 28830
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Ücretli sahiplendirme ilanı: Yavrumuz tamamen seçkin bir ırka sahiptir ve safkan bir kedi ırkının derneği (WACC) tarafından seçilmiştir. Tüm fotoğraflar bize ait ve kendi çekimimizdir. Fotoğraflar, mağazamızda bulunan ve hemen teslim alabileceğiniz güncel yavrularımızın fotoğraflarıdır. Mağazalarımızdan birini ziyaret ederek, beğendiğiniz yavruyu veteriner kontrolü altında teslim alabilirsiniz. Mağazalarımızda her zaman en az 30 yavru bulunmaktadır. Birinci mağazamız İstanbul/Ataşehir, ikinci mağazamız ise Afyonkarahisar'dadır. Tüm yavrularımız, veteriner hekimler tarafından düzenli olarak kontrol edilmektedir ve biz yasal bir işletme olarak evraklarımızın tamamına sahibiz. Ayrıca bünyemizde PET SHOP ve VETERİNER KLİNİĞİMİZ de mevcuttur. %100 sağlık ve ırk garantisi veriyoruz. Tüm çekişmeleri önlemek amacıyla, yavrularımızın anne ve babası bizim yanımızda kalıyor. İç ve dış parazitlerini kontrol ettik ve şu anda kuru mama ile besliyoruz. Tuvalet kumu eğitimi aldı, Avrupa Birliği'ne uygun Pet Pasaport kimlikleriyle birlikte teslim edilecek. Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlıyoruz. Her renk ve her ırktan yavrumuz mevcuttur. Diğer yavrularımız için WhatsApp da bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu bizim ek işimiz değil, tek işimizdir.
Yorumlar
19 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.