İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

BONCUK GÖZLÜ SİLVER POİNT BRİTİSH SHORTHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 20677
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Ücretli sahiplendirme ilanımızda yer alan tüm yavrularımız safkan kedi ırkları derneği (WACC) tarafından seçilmiştir. Tüm fotoğraflarımız orijinaldir ve kendi çekimimizdir. Mağazalarımızda bulunan yavru kedi fotoğraflarıdır. En az 30 yavru kedimiz her mağazamızda hazırda bulunmaktadır. İstanbul Ataşehir ve Afyonkarahisar mağazalarımız bizi ziyaret edebilirsiniz. Veteriner hekimlerimiz tarafından tüm yavrularımızın sağlık kontrolü yapılmaktadır. Yasal bir işletmeyiz ve veteriner kliniği ve pet shop mağazaları mevcuttur. %100 sağlık ve ırk garantisi veriyoruz. Yavrularımızın anne ve babası bize aittir ve dışarıdan kesinlikle yavru alınmamaktadır. İç ve dış parazitleri yapılmıştır ve Avrupa Birliği uyumlu Pet Pasaport kimliği ile birlikte teslim edilmektedir. Kuru mama yeme ve tuvalet eğitimi almışlardır. Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlıyoruz. Ayrıca, WhatsApp üzerinden iletişime geçerek diğer tüm yavrularımızı da görebilirsiniz. Tek işimiz olan sahiplendirme hizmetimizde her renk ve her cins yavrumuz mevcuttur.
Yorumlar
18 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.